Aktiviteter
3. juli 2010

Et opphold på Brøstrud Gård & Pensjonat kan kombineres med mange aktiviteter.
 
 
 
Uvdal Alpinpark passer godt til både alpint, telemark og snowboard, spesielt fin for carving med sin perfekte fallinje og gode bredde.  Med sin 1250 meters lengde og 310 høydemetere i jevn stigning, er denne bakken en drøm for både nybegynnere og viderekommende. Flere hopp og rails. Fun-aktiviteter. 
 
 

På Dagali Flyplass kan vi tilby bilaktiviteter, gokart, snøscooter og mye mer. På vårt raftesenter har vi mange elveaktiviter, paintball og rappelering for å nevne noe.
 
 

Et familievennlig skianlegg. God heiskapasitet og flere flotte løyper. Varmestue i tilknytning til service-bygget i bunnen av bakken og lavvo ved stolheisen. 
 

Vi har rideundervisning innenfor dressur- og sprangridning gjennom hele året. I skoleårets ferier tilbyr vi turridning i vakkert jordbrukslandskap og skogsterreng. Bor du, har du hytte eller er du på gjennomreise i kommunen vår og er glad i hest og natur, da er StallNumedal stedet for deg
 
 

I Langedrag Naturpark finner du en rekke forskjellige dyrearter som reinsdyr, mouflonsau, fjellrev, hest, geit, villsvin og gaupe. Du kan være med på seterturer med geitene, takkesteking og historiefortelling, og du kan være med inn i ulvegården. Her er opplevelser for hele familien - velkommen til et norsk eventyr!
 

Kirkebygda Produkter er en annerledes butikk på Rødberg, med lokalmat og delikatesser i skjønn forening med systue, gaver, interiør mm. Stor ostedisk, kjøtt av blant annet vilt, lam, kalv. Egen produksjon, økologisk Smådøllam, produksjon av krydder og te, oljer og bæreddik, syltetøy og gele.


 

 
 
Send mail